Holiday on the farm - Abádi Major Kemencés Udvar

Amennyiben tanyasi, környezethez közeli körülmények között töltené el nyaralását, válasszon az Abádi Major Kemencés Udvar által nyújtott szolgáltatások közül.

Szeretettel várjuk a pihenni vágyó, természetszerető vendégeinket a Tisza-tótól 2 kilométerre található Abádi Major Tanyán.
Tanyánk mezőgazdasági köztpontként szolgált és szolgál napjainkban is, ám tevékenységi körünk évekkel ezelőtt kibővült a falusi turizmus igényeinek kielégítése érdekében. Jelenleg egy, a főépületben található tanyasi jellegű apartman, bérelhető lakókocsi, lakókocsihely és sátorhely igényelhető a tanya területén.
Pihenésük alatt lehetőségük nyílik a termőföldek környékén való sétára, kerékpározásra mely során csendben, friss levegőben csodálhatjuk a természet szépségeit. Állatbarát hely révén nem ritka a kutyák, macskák, baromfik, kacsák társasága sem, ugyanúgy, mint a reggeli kakasszóra való ébredés.
Nyaralása alatt igény és rendelkezésre álló készlet esetén kósolja meg vegyszermentes lekvárjainkat, zöldségeinket, tojásunkat, illetve előzetes egyeztetés után próbálja ki kemencés ételeinket. Amennyiben az egyszerű, de hatásos étkeket részesíti előnyben, zárja a napot egy hagyományos szalonnasütéssel.

Szálláslehetőségek a tanya területén

Töltse nyaralását a tanyánk központjában található apartmanban

Amennyiben egyszerűbb körülmények között, de ökonomikus módon szeretné eltölteni nyaralását, ajánljuk figyelmébe a tanyaközpontban található lakórészt, mely egy önálló használatban lévő nappaliból, hálószobából, kis méretű zuhanyzóból és WC-ből áll. Ezen felül közös konyha áll rendelkezésükre. A maximális létszám 3 fő, mely az egy hálószobában található kétszemélyes és egyszemélyes ágyak által adódik össze.

Képgaléria

Amennyiben ki szeretné próbálni a lakókocsis életstílust, biztosítunk rá lehetőséget

A tanyánkon több telepített lakókocsi található, mely természetközeli élményt biztosít nyaralásuk alatt. A maximális férőhelyek száma 4 vagy 2 fő, az igényeknek megfelelően. A lakókocsi mellett közös konyha, zuhanyzó és WC használata biztosított nyaralásuk alatt.

In the farm

Mini-Village

Tekintse meg a Tisza-tó menti korai lakóházak arányosan lekicsinyített másait a tanyánk udvarán.

Next


Traditional poultry farm

Gazdaságunk évek óta elkötelezett híve az őshonos baromfitartásnak a hazai fajták fenntartása és tenyésztése érdekében.

Next


Agriculture

Családunk elsődleges profilja a szántóföldi növénytermesztés, melybe betekintést nyerhet nálunk töltött nyaralása során.

Next


Follow us on the following channels