• Abádi Major Kemencés Udvar
  Az Abádi Major Kemencés Udvar mezőgazdasági központunk területén foglal helyet. A tanyasi vendégházban töltött nyaralása alatt lehetősége nyílik megtapasztalni a tanyasi élet jellegzetességeit.
 • Abádi Major Apartman
  Az Abádi Major Apartman a településen belül, a Tisza-tó közelében biztosít lehetőséget a kikapcsolódásra. A saját udvarral rendelkező, különálló ingatlan zavartalan pihenést biztosít ittlétük alatt.
 • Saját termelésű, vegyszermentes termékek
  Nyaralása alatt igény és rendelkezésre álló készlet esetén lehetősége nyílik az őstermelőként előállított, saját felhasználásra szánt termékek fogyasztására.
 • JELENLEG NEM LÁTOGATHATÓ - Abádi Major Minifalva
  Előzetes egyeztetés után megtekinthető az Abádi Major kemencés Udvar területén található Minifalva, mely a környékre jellemző lakóépületek kicsinyített másait hivatott bemutatni.

Üdvözöljük a Honlapunkon!

Abádszalókon, a Tisza-tó közelében várjuk pihenni vágyó vendégeinket az általunk nyújtott szálláslehetőségek egyikén. Honlapunkon összegyűjtöttük a fontosabb információkat szállásainkkal és más szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Családunkban az elsődlegesnek tekinthető mezőgazdasági tevékenység mellett kiegészítő tevékenységként foglalkozunk az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő falusi turizmus igényeinek kielégítésével. Ezen tevékenységünkhöz két fő irány kapcsolódik, mely egy Abádszalókon, a Tisza-tó mellett lévő falusi apartmanban (Abádi Major Apartman) és a gazdasági központunkban, Abádszalók külterületén található tanyasi apartmanban (Abádi Major Tanya) és Abádi Major Kemencés Udvarban mutatkozik meg.
Ezen lehetőségekkel próbálunk megfelelni a felénk támasztott igényeknek, hiszen modern és természetközeli módon egyaránt képviseltetjük magunkat a térség szálláslehetőségei között.
A szálláslehetőségeken felül igyekszünk olyan, az oldalon említett kiegészítő tevékenységeket folytatni, melyek hozzáadott értéket nyújthatnak a vendégeink számára.

Bővebben rólunk
Idézetek
 • A tanyáknál szellők lágy ölében
  Ringatózik a kalászos búza,
  S a smaragdnak eleven szinével
  A környéket vígan koszorúzza.
  Petőfi Sándor
 • Nézz csak körül, most dél van és csodát látsz, az ég derüs, nincs homlokán redő,
  utak mentén virágzik mind az ákác,
  a csermelynek arany taréja nő.
  Radnóti Miklós

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

Következő programok a környéken
Kövessen minket az alábbi csatornákon is